rekrytointipalvelumme

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi sopii hyvin ammattiosaajien tehtäviin. Kauttamme saa myös johtotason rekrytointia, valintaa sekä suorahakua. Me autamme yritystäsi menestymään!

Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen eroina on se, että rekrytoinnissa olemme mukana prosessissa, mutta asiakas palkkaa työntekijän omille listoilleen. Etsimme parhaat osaajat ja haastattelemme heidät. Näistä osaajista esittelemme sinulle vain tehtävään parhaiten sopivat kandidaatit, joista pääset valitsemaan juuri teille oikean työntekijän. Varmistamme samalla hyvän hakijakokemuksen: panostamme tiiviiseen yhteydenpitoon hakijoiden kanssa. 

Rekrytointi sopii hyvin työntekijätason/ammattiosaajien tehtäviin. Kauttamme saa myös johtotason rekrytointia, valintaa sekä suorahakua. Perehdymme aina asiakkaan kokonaistilanteeseen ja tarpeeseen huolella. Tämän pohjalta räätälöimme asiakkaalle parhaiten sopivan rekrytointiprosessin.

Rekrytointipalvelumme avulla rakennamme asiakkaidemme ja työnhakijoidemme menestystarinoita. Meillä rekrytointityö pohjautuu eritoten henkilöstökonsulttien moderniin rekrytointiosaamiseen ja Aon Assesment työpersoonallisuusarviointeihin. Seuraamme myös onnistumista pitkälle tulevaisuuteen.

Etsimme parhaat osaajat ja haastattelemme heidät, saat ehdokkaita, joista pääset valitsemaan juuri teille sopivimman. Varmistamme samalla hyvän hakijakokemuksen; panostamme tiiviiseen yhteydenpitoon hakijoiden kanssa. Panostamme siihen, että luomme myös Teidän yrityksestänne erinomaista työnantajamielikuvaa. 

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään teille juuri oikeat työntekijät!

rekrytointipalvelut