motimate perehdytysapplikaatio

Perehdytysapplikaatio Motimate

Perehdytys on kriittisen tärkeä osa-alue uuden työntekijän rekrytointiprosessissa, tästä voimme kaikki varmasti olla yhtä mieltä. Niin äärimmäisen tärkeää kuin kattava perehdytys onkin, on se toki myös aikaa vievää.

Meillä on tarjota perehdytyshaasteita ratkaisemaan kertakaikkisen erinomainen ratkaisu, digitaalinen Motimate-työkalu. Motimate on eräänlainen taskussa kulkeva, kompakti intra-applikaatio, joka toimii toki pöytäkoneellakin. Motimaten avulla luomme sinulle digitaaliset perehdytysmateriaalit, joilla perehdytät työntekijät helposti ja kattavasti. Säästät roppakaupalla aikaa - eli rahaa – ja saat entistä ammattitaitoisemman henkilöstön.

Motimate on nykyaikainen, digitaalinen applikaatio, jossa perehdytysmateriaalit ja ohjeet kulkevat aina työntekijän mukana. Niihin voi palata milloin ja missä vain. Materiaaleista voi tehdä visuaalisia sekä innostavia ja mikä tärkeintä, helposti ymmärrettäviä. 

Katso alla olevalta videolta, miten Motimate toimii käytännössä: 

Motimate-työkalun avulla erinomainen ja kattava perehdytys digitaalisesti

Ovatko yrityksenne perehdytysmateriaalit mahdollisimman selkeät ja kattavat, niin että uusi työntekijä löytää helposti kaiken olennaisen tiedon? Vai tunnetko kenties piston sydämessäsi muistellessasi kymmenisen vuotta sitten viimeksi päivitettyä kansiota, jonka päältä joutuu esiin kaivaessa puhaltamaan pölyt pois? Mikäli käsi nousee vastentahtoisesti jälkimmäisen vaihtoehdon kohdalla, niin nyt jos koskaan kannattaa lukea eteenpäin, oli toimialasi mikä tahansa.

Perehdytys on kriittisen tärkeä osa-alue uuden työntekijän rekrytointiprosessissa, tästä voimme kaikki varmasti olla yhtä mieltä. Osaava henkilöstö on yrityksen tärkein menestystekijä ja perehdytyksen laatu korreloi suoraan tuloksen kanssa. Niin äärimmäisen tärkeää kuin kattava perehdytys onkin, on se toki myös aikaa vievää. Yhteisiä hetkiä kädestä pitäen-koulutussessioihin voi olla vaikea järjestää ja tietotulvasta rekisteröityy uuden työntekijän aivosoluihin ymmärrettävästi vain murto-osa. Ainakin niin, että opitut asiat muistaa vielä viikon päästäkin. Olisipa vain jokin helppo, aina mukana oleva ratkaisu josta voisi tarkistaa kaiken oleellisen missä ja milloin vain... Eikun hetkinen, sellainenhan on!
motimate perehdytysapplikaatio

Motimaten avulla perehdytysmateriaalit ovat aina mukana

Meillä on tarjota perehdytyshaasteita ratkaisemaan kertakaikkisen erinomainen ratkaisu, digitaalinen Motimate-työkalu. Motimate on eräänlainen taskussa kulkeva, kompakti intra-applikaatio, joka toimii toki pöytäkoneellakin. Motimaten avulla luomme sinulle digitaaliset perehdytysmateriaalit, joilla perehdytät helposti ja kattavasti niin omat, kuin vuokratyöntekijät. Säästät roppakaupalla aikaa- eli rahaa – ja saat entistä ammattitaitoisemman henkilöstön.

Motimate on nykyaikainen perehdytystyökalu, joka mullistaa tarvittavan tiedon sekä osaamisen reaaliaikaisen jakamisen. Sen sisällä voidaan luoda erilaisia kursseja ja kuvata selkeästi sekä visuaalisesti erilaisia, yritystoimintaasi ja työntekoon liittyvä prosesseja. Tai vaikkapa tiimipäiväsi agendaa! Mikä tärkeintä, on se myös todella helppokäyttöinen. Kaikki se tieto, mikä on ennen ollut papereihin tulostettuna on nyt mahdollista saada taskussa mukana kulkevan applikaation muodossa.

Varmistu, että perehdytysmateriaali on myös sisäistetty

Motimateen jää datajälki siitä, ovatko kaikki oleelliset materiaalit oikeasti käyty läpi. Materiaaleja tukevien testien avulla voidaan lisäksi varmistaa, että tieto on myös sisäistetty. Erityisesti aloilla, joilla työtapaturmien riski on suuri, tästä on valtava hyöty.

Motimaten avulla uuden työntekijän perehdytys on joustavaa ja ketterää, materiaaleihin voi tutustua silloin kun itselle parhaiten sopii, tietokoneen tai kännykän avulla, missä ja milloin vain. Tämä myös helpottaa esimiestyötä, kun työntekijä voi ennen aloitustaan tutustua tarpeellisiin asioihin.

Ja hei, mikäli oma tietotaitonne perehdysmateriaaliin -esimerkiksi työsuhdelakiasioihin- liittyen kaipaisi päivitystä, saat kauttamme myös konsultoinnin. Meillä Personalhusetilla on osaamista, jonka siirtämisessä teidänkin käytettäväksenne autamme enemmän kuin mielellämme!

Laitetaan yhdessä yrityksesi perehdytysasiat kuntoon, Kysy meiltä lisää Motimatesta!

Palvelumme

(klikkaa auki ja lue lisää!)

Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen eroina on se, että rekrytoinnissa olemme mukana prosessissa, mutta asiakas palkkaa työntekijän omille listoilleen. Etsimme parhaat osaajat ja haastattelemme heidät. Näistä osaajista esittelemme sinulle vain tehtävään parhaiten sopivat kandidaatit, joista pääset valitsemaan juuri teille oikean työntekijän. Varmistamme samalla hyvän hakijakokemuksen: panostamme tiiviiseen yhteydenpitoon hakijoiden kanssa.

Rekrytointi sopii hyvin työntekijätason/ammattiosaajien tehtäviin. Kauttamme saa myös johtotason rekrytointia, valintaa sekä suorahakua.

Rekrytointipalvelumme avulla rakennamme asiakkaidemme ja työnhakijoidemme menestystarinoita. Meillä rekrytointityö pohjautuu eritoten henkilöstökonsulttien moderniin rekrytointiosaamiseen ja Cut-e työpersoonallisuusarviointeihin. Seuraamme myös onnistumista pitkälle tulevaisuuteen.

Etsimme parhaat osaajat ja haastattelemme heidät, saat ehdokkaita, joista pääset valitsemaan juuri teille sopivimman. Varmistamme samalla hyvän hakijakokemuksen: panostamme tiiviiseen yhteydenpitoon hakijoiden kanssa.

Henkilöstövuokrauksessa olemme mukana työsuhteen koko elinkaaressa. Olemme hallinnollinen esimies työntekijälle ja hänen työsuhteensa on Personalhusetille, ei asiakkaallemme. Asiakkaanamme Teidän ei siis tarvitse huolehtia hallinnollisesta työstä, vaan me hoidamme sen ja otamme samalla vastuun myös kaikista työnantajan riskeistä. Me hoidamme resursoinnin ja työsuhteen elinkaaren, Asiakas huolehtii työnjohdosta.

Usein henkilöstövuokraus on työntekijän rekrytointia joustavampi, käytännöllisempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto. Toisinaan henkilöstövuokraus toimii myös hyvänä rekrytointikanavana vakituiseen työsuhteeseen.

Me autamme, kun tarvitset osaajia vakituisesti, tilapäisesti, kausittaisesti tai projektiluontoisesti. Etsimme ja haastattelemme parhaat osaajat. Hoidamme työsuhdetta ja esiperehdytämme. Vastaamme palkanmaksusta, lomista ja sairastumisista, jotta te pääsette keskittymään ydinosaamiseenne.

Ulkoistuspalvelussa voitte siirtää jonkin sisäisen toimintonne – tai osatoiminnon – meidän tuotettavaksemme. Meillä on vankka kokemus erilaisissa ulkoistustilanteissa toimimisesta.

Henkilöstövuokrauksesta tämä poikkeaa esimerkiksi siinä, että otamme vastuun sekä työnjohdosta että varsinaisesta tekemisestä ja varmistamme, että te saavutatte tavoitteenne. Olemassa olevat työntekijät pysyvät usein prosessissa mukana ja siirtyvät mukaan vanhoina työntekijöinä.

Resursoimme tuotannon kysynnän mukaan ja varmistamme riittävän määrän resursseja erilaisiin kysynnän vaihteluihin. Näin voitte muuttaa kiinteän kulun joustavaksi ja toiminta skaalautuu kysynnän mukaisesti. Panostamme vahvasti henkilöstön sitoutumiseen sekä avoimeen tiedottamiseen. Lisäksi voimme tarjota henkilöstölle erilaisia etenemis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Otatteko käyttöön uutta järjestelmää? Onko teille tulossa iso rekrytointiprojekti, eikä esimiehillä ole kokemusta rekrytoinneista? Haastatteluvalmennuksissa koulutamme esimiehistä modernin rekrytoinnin osaajia. Tarvitseeko työsopimuksianne uudistaa? Autamme kaikilla HR:n osa-alueilla.

HR-konsultointi voi olla esimerkiksi haastatteluvalmennusta, jossa maksetaan valmiista paketista, eikä työtunneista.

Meiltä löytyy valmiita konsultointipaketteja, jotka räätälöimme aina asiakkaan tarpeen mukaan!

Lisäpalvelut

Meillä on tarjota perehdytyshaasteita ratkaisemaan kertakaikkisen erinomainen ratkaisu, digitaalinen Motimate-työkalu. Motimate on eräänlainen taskussa kulkeva, kompakti intra-applikaatio, joka toimii toki pöytäkoneellakin. Motimaten avulla luomme sinulle digitaaliset perehdytysmateriaalit, joilla perehdytät helposti ja kattavasti niin omat, kuin vuokratyöntekijät. Säästät roppakaupalla aikaa - eli rahaa – ja saat entistä ammattitaitoisemman henkilöstön.

Motimate on nykyaikainen, digitaalinen applikaatio, jossa perehdytysmateriaalit ja ohjeet kulkevat aina työntekijän mukana. Niihin voi palata milloin ja missä vain. Materiaaleista voi tehdä visuaalisia sekä innostavia ja mikä tärkeintä, helposti ymmärrettäviä. Lue Motimatesta tarkemmin TÄÄLTÄ!

Yt-neuvottelut ja henkilöstön vähennys ovat sekä yksilö- että työyhteisötason kriisi. Meidän kauttamme saat työsopimuslain määrittelemää valmennusta niin työntekijä- kuin toimihenkilötasolle, yksilö– sekä ryhmätoteutuksena.

Me tuemme muutoksen kohtaamisessa, uratavoitteiden määrittelyssä, oman osaamisen tunnistamisessa ja työnhaussa.

Toiminnallisuustestaus on kehittämämme, uniikki palvelu. Järjestämme toiminnallisuustestauksia osana haastatteluprosessia.

Toiminnallisuustestauksen avulla saadaan osviittaa siitä, kuinka hakija ymmärtää ohjeet ja toimii aidonkaltaisessa työympäristössä.  Hakija pääsee kokeilemaan esimerkiksi pakkaus-, hyllytys- ja lajittelutehtäviä osana haastattelua. Näin voimme tuoda uuden näkökulman henkilövalintaan.

Videohaastattelut etänä ovat meille arkea, käytämme tässä apuna RecRight-työkalua. Järjestämme myös webinaareja. 

Koska suuri osa ihmisistä on sosiaalisen median kanavissa, ovat ne myös luonteva tapa tavoittaa juuri oikeat ihmiset. Somessa kampanja saadaan räätälöityä tarkkaan rajatulle kohderyhmälle ja löydetään myös passiiviset hakijat.

Kampanjassa voidaan käyttää joko Asiakkaamme toimittamaa, tai Personalhusetin valmistamaa kuvamateriaalia. Pyrimme löytämään parhaat hakijat – emme valtavaa määrää klikkauksia tai hakijamassaa.

Tehokkuus somekampanjalla on taattu, varsinkin työnantajavideon kanssa yhdistettynä!

Työnantajavideon avulla tuot työpaikan, työtehtävät, ilmapiirin ja yrityskulttuurin esiin konkreettisesti.  Videon avulla saadaan jaettua hakijalle innostavaa tietoa yrityksestä ja näin edesautetaan hakupäätöstä.

Suunnitellaan video yhdessä, me kuvaamme ja editoimme sen. Asiakkaanamme saat oikeudet käyttää videota haluamallasi tavalla omissa kanavissasi.

Löytääksemme sopivimmat kandidaatit asiakasyrityksillemme voimme tehdä rekrytoinnin tukena työpersoonallisuusarviointeja. Työpersoonallisuusarvioinnin avulla saadaan arvokasta tietoa henkilön työskentelytyylistä sekä sopivuudesta työtehtävään. Työpersoonallisuusarvioinnin tukena käytämme kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja –työkaluj (cut-e). Menetelmät ja työkalut valitaan tehtäväkohtaisesti.

  • Työntekijä saa henkilökohtaisesti palautteen arvioinnista ja Asiakkaan kanssa käydään läpi suullinen yhteenveto
  • Työpersoonallisuusarvioinneista veloitetaan käytettävien menetelmien mukaisesti
  • Menetelmät ovat tarjolla yli 40 kielellä

Kyky- ja taitotestit

  • Ennustavat suoriutumista eri työtehtävissä
  • Antavat tietoa esim. Persoonallisuuden rinnalle
  • Voivat mitata erityistä kyvykkyyden osa-aluetta
  • Mittaavat toiminnallisia ominaisuuksia, eivät esimerkiksi sosiaalisia tai tunne-elämän osa-alueita
  • Antavat työkaluja johtamiseen

Henkilöstön tyytyväisyys ja sitoutuminen ovat keskeisiä tekijöitä yrityksen menestykselle. Me toteutamme puolestasi henkilöstökyselyt ja mittaamme henkilöstösi tyytyväisyyttä. Kyselyn kautta pääset pureutumaan keskeisimpiin kehityskohteisiin.

Meillä on valmis prosessi, miten kysely toteutetaan  ja tulokset käydään läpi sekä asiantuntijuutta analysoida tulokset. Räätälöimme kyselyn aina asiakkaan tarpeisiin.

Kyselyiden pohjimmainen tarkoitus on tutkia työntekijöiden hyvinvointia, ymmärtää ilmiöitä ja reagoida asioihin, muuttaa tekemistä oikeaan suuntaan niin, että tulos kasvaa ja työntekijät voivat hyvin.