Lisäpalvelut yrityksille

LISÄPALVELUMME

Leipälajiemme, rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen, lisäksi meillä on palveluvalikoimassa kattava tarjous erilaisia, HR:ää tukevia lisäpalveluita. Mitä tarvitsette, me tarjoamme. Kilpailu työntekijöistä on useilla aloilla kovaa ja kauas on tultu niistä ajoista, kun työpaikkailmoitus sunnuntain sanomalehdessä riitti. Kokeneet asiantuntijamme auttavatkin luomaan niin houkuttelevaa työnantajamielikuvaa kuin tavoittamaan ne juuri oikeat kandidaatit.

Käytämme hyväksemme digitaalisia apuvälineitä sekä kanavia. Kehitämme toimintaamme sekä palveluvalikoimaamme jatkuvasti vastaamaan tämän päivän tarpeita. Visiomme mukaan haastamme totutun ja haluamme olla edelläkävijöitä! Hyvä asiakaspalvelu sekä työntekijöistämme välittäminen ovat meille sydämen asioita. Tehdään yhdessä #hyväätyötä!

Perehdytysapplikaatio Motimate

Meillä on tarjota perehdytyshaasteita ratkaisemaan kertakaikkisen erinomainen ratkaisu, digitaalinen Motimate-työkalu. Motimate on eräänlainen taskussa kulkeva, kompakti intra-applikaatio, joka toimii toki pöytäkoneellakin. Lue lisää!

Muutosvalmennus

Muutosvalmennus on kattava koulutuspaketti muutosprosessin vaiheista, sekä muutoksen kohtaamisesta ja uuteen motivoitumisesta. Käymme läpi esimerkiksi erilaisia muutoksessa tukevia tahoja sekä palveluita, moderneja tapoja uudelleen työllistymiseen sekä annamme konkreettisia työkaluja omaan urasuunnitteluun. Lue lisää!

Aon Assesment työpersoonallisuusarvioinnit

Löytääksemme sopivimmat kandidaatit asiakasyrityksillemme voimme tehdä rekrytoinnin tukena työpersoonallisuusarviointeja. Työpersoonallisuusarvioinnin avulla saadaan arvokasta tietoa henkilön työskentelytyylistä sekä sopivuudesta työtehtävään. Lue lisää!

Somekampanjat

Koska suuri osa ihmisistä on sosiaalisen median kanavissa, ovat ne myös luonteva tapa tavoittaa juuri oikeat ihmiset. Somessa kampanja saadaan räätälöityä tarkkaan rajatulle kohderyhmälle ja löydetään myös passiiviset hakijat. Lue lisää!

Työpaikkailmoittelu

Herätä hakijan mielenkiinto sekä luottamus harkitulla ja hiotulla työpaikkailmoituksella. Hyvä ilmoitus on rehellinen, yrityksenne näköinen ja kattava – mutta myös kompakti! Lue lisää!

Henkilöstökysely

Henkilöstön tyytyväisyys ja sitoutuminen ovat keskeisiä tekijöitä yrityksen menestykselle. Me toteutamme puolestasi henkilöstökyselyt ja mittaamme henkilöstösi tyytyväisyyttä. Kyselyn kautta pääset pureutumaan keskeisimpiin kehityskohteisiin. Lue lisää!

Inhouse-HR

Askarruttaako työturvallisuus, osaamisen kehittäminen, palkitseminen tai työsuhdeasiat? Rekrytointi, sitoutuminen, työterveys tai TES-tulkinta? Te määrittelette, me räätälöimme. Lue lisää!

Inhouse-työnantajatarina

Inhouse-työnantajatarina on ratkaisu Asiakkaalle, jolla on kattavia tarpeita työnantajatarinan parissa. Tee tarinasi tunnetuksi eri kanavissa! Lue lisää!

Työnantajavideo

Työnantajavideon avulla tuot työpaikan, työtehtävät, ilmapiirin ja yrityskulttuurin esiin konkreettisesti.  Videon avulla saadaan jaettua hakijalle innostavaa tietoa yrityksestä ja näin edesautetaan hakupäätöstä. Lue lisää!