henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauspalvelumme

Henkilöstövuokrauksessa olemme mukana työsuhteen koko elinkaaressa. Me autamme, kun tarvitset osaajia vakituisesti, tilapäisesti, kausittaisesti tai projektiluontoisesti. Etsimme ja haastattelemme parhaat osaajat, hoidamme työsuhdetta ja esiperehdytämme. Vastaamme palkanmaksusta, lomista ja sairastumisista, jotta Te pääsette keskittymään ydinosaamiseenne. Olemme hallinnollinen esimies työntekijälle ja hänen työsuhteensa on Personalhusetille, ei asiakkaallemme. Henkilöstövuokrausasiakkaanamme Teidän ei siis tarvitse huolehtia hallinnollisesta työstä, vaan me hoidamme sen ja otamme samalla vastuun myös kaikista työnantajan riskeistä. Me hoidamme resursoinnin ja työsuhteen elinkaaren, Asiakas puolestaan huolehtii työnjohdosta. 

Usein henkilöstövuokraus on työntekijän rekrytointia joustavampi, käytännöllisempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto. Henkilöstövuokraus toimii myös hyvänä rekrytointikanavana vakituiseen työsuhteeseen kun tarve työvoimalle on pysyvää. 

Henkilöstövuokrauksen edut asiakkaalle

Etu vuokratyön käytössä on, että asiakasyritys säästyy ylimääräisiltä hallinnollisilta töiltä sekä paperin pyörittelyiltä, ne jäävät meidän kontollemme!  Jos työntekijä on vuokralla meiltä, hänen palkkansa sisältää kaikki mahdolliset kulut. Työntekijälle olemme täysin normaali työnantaja, maksamme palkan  sekä sivukulut, huolehdimme että lomat kertyvät ja työntekijä saa kaikki hänelle kuuluvat etuudet.

✅ Joustavuus. Lomasijaisuudet, isot tilaukset, kausisesonki, pitkät sairaslomat... mitä tahansa voi tulla yrityksen elinkaaressa eteen. Vuokratyö mahdollistaa työvoiman saamisen juuri silloin kun sitä tarvitaan. Kustannustehokasta ja helppoa!  

✅ Helppous. Asiakasyrityksen ei tarvitse kuin tehdä toimeksianto, niin me etsimme tarvittavat tekijät. Koko aikaavievä ja haastava rekrytointiprosessi on siis pois asiakkaan harteilta! Meillä on laajat verkostot kokeneita osaajia, sekä keinot löytää tekijöitä haastaviinkin työtehtäviin. Työntekijä työskentelee asiakasyrityksen tiloissa tehden asiakasyrityksen määrittelemiä työtehtäviä, mutta työnantajavelvollisuuksista huolehtii henkilöstövuokrausyritys, elikkä me! Hoidamme mm. palkanmaksun ja työterveyshuollon.

✅ Nopeus. Jos työvoiman tarve iskee yllättäen, on apua saatavilla nopeasti. Meillä on laaja kattaus osaajia, jotka saamme töihin nopealla varoajalla, jopa seuraavaksi päiväksi!

✅ Riskien minimointi. Uusi työntekijä on aina riski, etenkin pienelle tai uudelle yritykselle. Käyttämällä vuokratyötä voidaan nämä riskit minimoida, jos jotain tapahtu

 Voit myös ulkoistaa vain osan toiminnoistasi meille, lue siitä lisää TÄÄLTÄ !

Autamme enemmän kuin mielellämme kaikissa HR-tarpeissanne, pyydä meiltä tarjous joka ei sido Teitä mihinkään!

henkilöstövuokrausfirma