Aaltovoima logistiikka siirtyy 1.3.2021 lähtien Personalhusetin sisälle

  Aalto Logistiikka Oyn koko liiketoiminta siirtyy sisaryritys Personalhuset Staffing Group Oylle 1.3.2021 lähtien. Aaltovoima Logistiikan tekeminen ja asiakkaat tullaan siirtämään Personalhusetin alle kokonaisuudessaan. Aaltovoima Logistiikan työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä ja asiakassopimukset jatkuvat vanhoilla ehdoilla Personalhuset Staffing Group Oyn nimissä.

 Personalhuset sekä Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoavat henkilöstöratkaisuja aloille, joilla kysyntä ammattilaisista käy joka päivä kovemmaksi. Toiminnan keskiössä ovat henkilöstövuokraus, ulkoistukset, henkilöstörekrytoinnit ja koulutukset.

 -Muutos selkeyttää tekemistä sekä tehostaa toimintaa entisestään. Haluamme tarjota työntekijöille laaja-alaisemmin työmahdollisuuksia, sekä palvella sitä kautta myös asiakkaitamme paremmin, kertoo Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Ilona Castrén.

-Muutos tehdään perusasioiden hoidon ja työntekijöiden työllistämisen helpottamiseksi. Esimerkiksi työntekijöiden työsopimuksia ei kohteen vaihtuessa tarvitse tehdä jatkossa kahteen eri yhtiöön, mikä nopeuttaa toimintaa, toteaa Aaltovoima Logistiikan asiakkuuspäällikkö Petri Taipalo.

 Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) kokoaman Suomen suurimmat Top 20 -listauksessa  Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut ovat yhdessä sijalla 12. Sisaryhtiöt koostuvat henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Molemmat yhtiöt kuuluvat OTIGA Group -konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. OTIGA Groupin pääkonttori sijaitsee Norjassa.

Lisätiedot:

 Ilona Castrén, toimitusjohtaja, Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 50 585 7006, ilona.castren@personalhuset.fi

10. helmikuuta 2021