Henkilöstöpalvelualan yritykset 2021

Vuoden 2020 yhteenveto

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja millainen vuosi se onkaan ollut! Noh, ei ainakaan sellainen kuin tasan vuosi sitten ajattelimme sen olevan. Niin klisee kuin se onkin, vaikeudet myös vahvistavat, vaikkei siinä hetkessä todellakaan siltä tuntuisi. Itsestä riippumattomat haasteet ja kriisit pakottavat muokkaamaan olemassaolevia toimintatapoja ja käytäntöjä, ne pakottavat pois ”näin on aina ollut”-ajattelusta ja parhaassa tapauksessa aikaansaavat entistä parempia, moderneja tapoja tehdä asioita. Me olemme löytäneet ja vieneet käytäntöön hyviä uusia tapoja tehdä töitä, joustavuus ja toinen toistemme auttaminen ovat olleet fokuksessa. Nämä uudet, tehokkaat ja toimivat työskentelytavat sekä toistemme tukeminen jatkuvat varmasti vielä pandemian jälkeenkin!

Vuoteen on onneksi mahtunut myös onnistumisia, esimerkiksi kaikki ne hetket kun olemme tehneet yhdessä töitä ja auttaneet toisiamme. Lisäksi meillä on ollut paljon aivan huikeita asiakascaseja, jotka ovat tänä vuonna tuntuneet erityisen hyvältä! Se, että yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa toimimme useilla eri toimialoilla on ollut – ja tulee olemaan - ehdottomasti vahvuutemme. Lisäksi kulttuurimme jossa kaiken tekemisen keskiössä on välittäminen on ollut tukipilari, mihin on voinut luottaa. Yhdessä selviämme

Vain muutos on pysyvää

Vuosi 2020 on tuonut mukanaan muutosta toisen perään, joista useita olemme voineet vain katsoa sivustaseuraajina vieressä. Toki yhteistyön aloittaminen Personalhusetin ja Aalto Henkilöstöpalveluiden välillä on tuonut mukanaan myös henkilömuutoksia ja prosessimuutoksia. Iso muutos tässä loppuvuonna on ollut Aallon perustajan Jake Aallon siirtyminen sivuun Aallon puikoista. Jake on tehnyt aivan huikeaa työtä kasvattaen yritystä ja yhteistyö jatkuu toisenlaisessa olomuodossa. Kiitos Jake kaikesta tähän asti!

Yhteistyö sisaryhtiö Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa tiivistyy vuonna 2021

Yhteistyö Aalto Henkilöstöpalveluiden ja Personalhusetin kesken on lähtenyt hienosti käyntiin ja ensi vuonna pääsemme toivottavasti hyödyntämään yhteisiä toimitilojammekin tätä vuotta enemmän sekä tutustumaan toisiimme paremmin myös livenä! Yhdessä olemme tuplasti vahvempia ja voimme tarjota asiakkaillemme sekä työntekijöillemme entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Aalto on vahva rakentamisessa, rakennustuoteteollisuudessa ja logistiikassa, kun taas Personalhusetilla on valtava osaaminen kiinteistöpalvelualasta, teollisuudesta, varhaiskasvatuksesta ja muista palvelualoista. Yhteisen toimintamme kehitys ja kasvu ovat vuoden 2021 agendalla vahvasti.

Kurkkaus kristallipalloon vuoden 2021 osalta

Ensi vuonna tulemme panostamaan meidän tärkeimpään voimaamme, eli ihmisiin. Lisäksi robotiikan hyödyntäminen entistä enemmän liiketoiminnassa on yksi iso kehitysalue. Tulemme myös keskittämään markkinointistrategiaamme vahvasti digitaaliseen ympäristöön.

Inspiroidun aina uudesta tilikaudesta ja siitä, että saa aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. Olemme päättäneet, että teemme vuodesta 2021 yhdessä meidän unelmien vuoden ja näitä unelmia aiomme tavoitella tosissamme. Odotan sitä, että jokainen saavuttaisi omia unelmiaan, koskivat ne sitten unelmien asiakkaita tai unelmien hakijoita, tai vaikka ihan henkilökohtaisia unelmia. Tähän sopii siteerata Tommy Tabermania; ” Ilman hulluja unelmia ei synny viisaita päätöksiä”.

Asiakkaat ja työntekijämme, te olette tärkeintä

Haluan vielä kiittää ihan jokaista asiakastamme ja työntekijäämme! Arvostamme teitä valtavasti. Muutaman asiakkaan kanssa etenkin keväällä tuli luotua todellisia kumppanuuksia ja jokainen työntekijämme on tehnyt hienoa työtä asiakkaillamme. Suurin osa näistä tehtävistä on ollut sellaisia, ettei niitä voi tehdä etänä kotoa käsin ja ymmärrettävästi keväällä moni joutui vaikeiden päätösten eteen. Suurin toiveemme on, että ensi vuonna turbulenssi tasoittuu ja voimme tarjota entistä useammalle osaajalle mieluista työtä.

Ihanaa Joulun aikaa ja entistä parempaa uutta vuotta jokaiselle!

Ilona Castrén

Toimitusjohtaja

Personalhuset & Aalto Henkilöstöpalvelut

30. joulukuuta 2020