SUOMEN VAHVIMMAT SERTIFIKAATTI

Personalhusetille myönnetty Suomen Vahvimmat-sertifikaatti

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Personalhusetille puoleettoman Platina-sertifikaatin. Korkeimman luottoluokituksen Platina-sertifikaatin saavat ainoastaan yritykset, joiden Rating Alfa- luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmen perättäisen vuoden ajan. Suomen vahvimmat-sertifikaatin ansainneet yritykset luovat voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa, joten onkin suuri kunnia olla tässä joukossa mukana.

Tämän sertifikaatin avulla haluamme viestiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilöstöllemme, että yhteistyömme on luotu kestävälle pohjalle. Olemme äärimmäisen ylpeitä tästä tunnustuksesta ja jatkammekin innolla työntekoa paremman työelämän sekä tulevaisuuden puolesta!

SUOMEN VAHVIMMAT

16. huhtikuuta 2020