Motimate-työkalun avulla erinomainen ja kattava perehdytys digitaalisesti

Missä jamassa yrityksenne perehdytysmateriaalit ovat? Siis oikeasti. Ovatko ne mahdollisimman selkeät ja kattavat, niin että uusi työntekijä löytää helposti kaiken olennaisen tiedon? Vai tunnetko kenties piston sydämessäsi muistellessasi kymmenisen vuotta sitten viimeksi päivitettyä kansiota, jonka päältä joutuu esiin kaivaessa puhaltamaan pölyt pois? Mikäli käsi nousee vastentahtoisesti jälkimmäisen vaihtoehdon kohdalla, niin nyt jos koskaan kannattaa lukea eteenpäin, oli toimialasi mikä tahansa.

Perehdytys on kriittisen tärkeä osa-alue uuden työntekijän rekrytointiprosessissa, tästä voimme kaikki varmasti olla yhtä mieltä. Osaava henkilöstö on yrityksen tärkein menestystekijä ja perehdytyksen laatu korreloi suoraan tuloksen kanssa. Niin äärimmäisen tärkeää kuin kattava perehdytys onkin, on se toki myös aikaa vievää. Yhteisiä hetkiä kädestä pitäen-koulutussessioihin voi olla vaikea järjestää ja tietotulvasta rekisteröityy uuden työntekijän aivosoluihin ymmärrettävästi vain murto-osa. Ainakin niin, että opitut asiat muistaa vielä viikon päästäkin. Olisipa vain jokin helppo, aina mukana oleva ratkaisu josta voisi tarkistaa kaiken oleellisen missä ja milloin vain... Eikun hetkinen, sellainenhan on! 


Motimaten avulla perehdytysmateriaalit ovat aina mukana 

Meillä on tarjota perehdytyshaasteita ratkaisemaan kertakaikkisen erinomainen ratkaisu, digitaalinen Motimate-työkalu. Motimate on eräänlainen taskussa kulkeva, kompakti intra-applikaatio, joka toimii toki pöytäkoneellakin. Motimaten avulla luomme sinulle digitaaliset perehdytysmateriaalit, joilla perehdytät helposti ja kattavasti niin omat, kuin vuokratyöntekijät. Säästät roppakaupalla aikaa- eli rahaa – ja saat entistä ammattitaitoisemman henkilöstön.

Motimate on nykyaikainen perehdytystyökalu, joka mullistaa tarvittavan tiedon sekä osaamisen reaaliaikaisen jakamisen. Sen sisällä voidaan luoda erilaisia kursseja ja kuvata selkeästi sekä visuaalisesti erilaisia, yritystoimintaasi ja työntekoon liittyvä prosesseja. Tai vaikkapa tiimipäiväsi agendaa! Mikä tärkeintä, on se myös todella helppokäyttöinen. Kaikki se tieto, mikä on ennen ollut papereihin tulostettuna on nyt mahdollista saada taskussa mukana kulkevan applikaation muodossa.

motimate

Varmistu, että perehdytysmateriaali on myös sisäistetty

Motimateen jää datajälki siitä, ovatko kaikki oleelliset materiaalit oikeasti käyty läpi. Materiaaleja tukevien testien avulla voidaan lisäksi varmistaa, että tieto on myös sisäistetty. Erityisesti aloilla, joilla työtapaturmien riski on suuri, tästä on valtava hyöty.

Motimaten avulla uuden työntekijän perehdytys on joustavaa ja ketterää, materiaaleihin voi tutustua silloin kun itselle parhaiten sopii, tietokoneen tai kännykän avulla, missä ja milloin vain. Tämä myös helpottaa esimiestyötä, kun työntekijä voi ennen aloitustaan tutustua tarpeellisiin asioihin.

Ja hei, mikäli oma tietotaitonne perehdysmateriaaliin -esimerkiksi työsuhdelakiasioihin- liittyen kaipaisi päivitystä, saat kauttamme myös konsultoinnin. Meillä Personalhusetilla on osaamista, jonka siirtämisessä teidänkin käytettäväksenne autamme enemmän kuin mielellämme!

Kaupunkikohtaiset yhteystietomme löydät TÄÄLTÄ, palvelemme toki ympäri Suomen!

02. huhtikuuta 2020