uudet haasteet

Uskaltaudu uusiin haasteisiin

Tuntuuko sinusta siltä, että olet jämähtänyt työurallasi? Et tiedä, mihin seuraavaksi ja miten? Etkä ole myöskään ihan varma, kannattaako? Meidän työtämme on auttaa sinua urallasi eteenpäin.

Meillä rekrytointityö perustuu aitoon välittämiseen. Haluamme olla hakuprosessin aikana henkilökohtaisesti jatkuvassa kontaktissa niin ehdokkaiden kuin asiakkaidemme kanssa. Meille on nimittäin tärkeää, että pidämme huolta arvojen yhteensopivuudesta jo riittävän aikaisessa vaiheessa. Haluamme tämän lisäksi varmistaa myös jälkikäteen, että viihdyt uudessa työssäsi. Ajattelemme, että oikeaan aikaan tehdyistä oikeista asioista seuraa menestys.

Teemme siis työtä sen eteen, että voit luottavaisin mielin uskaltaa.

Näin eräs hakijamme on kuvannut työnhakua meidän kauttamme:

Haen itse hyvin satunnaisesti töitä, koska pyrin etsimään vain oikeasti kiinnostavia paikkoja ja pyrin etsimään työnantajia, jotka jakavat näkemyksiäni ja arvojani henkilöstöjohtamisen näkövinkkelistä.

Haen siis paikkaa, missä halutaan panostaa henkilöstöjohtamiseen.

Olen nyt muutaman prosessin läpi käynyt hopeasijaa myöten ja teidän prosessinne on erittäin hyvä, selkeä ja tarpeeksi läpinäkyvä.

Tiedotatte hyvin hakijoita ja prosessissa ei ole mustia aukkoja ettei tietäisi mitä seuraavaksi tapahtuu. Vaikka en päässyt edes jatkohaastatteluihin niin mieli on kuitenkin hyvä. Toivottavasti löysitte hyvän henkilön toimeen. Jatkakaa samalla mallilla!

PS. taidankin laittaa teille avoimen hakemuksen, siellä taisi olla siihen mahdollisuus.

Muistathan, että jos sopivaa paikkaa ei ole nyt julkisessa haussa, sinun kannattaa jättää avoin hakemus ja kertoa meille, mitä työltäsi toivot.