töihin ulkomaille

Tule töihin asiakasneuvojaksi Riikaan, Latviaan

Jos olet ikinä haaveillut pienestä maisemanvaihdosta ja työskentelystä ulkomailla, ei tilaisuus siihen juuri tämän helpommaksi tule! Nyt olisi nimittäin huipputyypeille huippuduunia asiakasneuvojana tarjolla, sijaintina ”Baltian Pariisi”, Riika. Riikahan on Latvian pääkaupunki ja jos maantieto ei kuulu vahvuuksiisi – toisin kuin asiakaspalvelu- on allaolevassa kuvassa havainnollistettu sijainti maailmankartalla. Työpaikkoja on avoinna useita, joten nyt kannattaa hakea vaikka kaverin kanssa 

Riika pähkinänkuoressa

-          Asukkaita 705,000

-          Pääkielet: latvia, venäjä, englanti ja saksa

-          Keskimääräinen asuntovuokra 250€

-          Valuutta: Euro

-          Riika on tärkeä satamakaupunki ja teollisuuden, kulttuurin sekä talouden keskittymä Baltian alueella

-          Riika on yhdistelmä itää ja länteä, kaupunki joka on avoin uusille ideoille sekä luovuudelle. Riikassa yhdistyvät pohjoisen Euroopan arvot sekä kokemus yhteistyöstä idän kanssa.

-          Tasokas sekä monipuolinen kulttuuri- ja ravintolatarjonta

-          Täältä löydät niin shoppailumahdollisuuksia kuin pienpanimoita

-          Edullinen hintataso

-          Riika on kaunis ja rauhallinen kaupunki, jonka mannermaisessa tunnelmassa yhdistyy kaunis arkkitehtuuri sekä Neuvostoliiton aikainen rappioromantiikka

töihin latviaan

Mitä työ pitää sisällään?

Asiakaneuvojan työ pitää sisällään asiakaspuheluihin vastaamista ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoamista rahansiirtoihin liittyen. Työnantajana on Transcom, mutta asiakkaita Western Unionin käyttäjät. Varsinainen asiakaspalvelu tehdään suomen kielellä, mutta kielitaitoasi pääset harjoittamaan vapaa-ajalla ja lukuisien kollegoidesi kanssa – yrityksessä työskentelee n. 60 eri kansalaisuutta!

Työaika sijoittuu välille ma- su, klo 09-21, työtuntimäärän ollessa 160h/ kk ( keskimäärin viisi 7,5 tunnin työpäivää viikossa, perussetti siis).

Miksi työskennellä Transcomilla?

Työ – ja elämänkokemuksen kartuttaminen ulkomailla on tulevaisuutta ajatellen loistoinvestointi, josta on varmasti hyötyä monessakin suhteessa. Mikäli kaiken ulkomaille muuttoon liittyvän joutuu hoitamaan itse, voi se kuitenkin olla hastavaa. Tullessasi töihin Transcomille ei sinun tarvitse huolehtia käytännön asioista, kuten asunnon etsimisestä yksin, Transcomin porukka auttaa sinua maahan sopeutumisessa. Saat asua hotellissa ilmaiseksi, ennen kuin sinulle löytyy oma asunto. Myös lentoliput kustannetaan sinulle. Transcom panostaa isosti perehdyttämiseen, joten saat työllesi parhaan mahdollisen startin.

Transcomin työntekijänä saat esimerkiksi:

-          Etenemismahdollisuudet niin yrityksen sisällä kuin kansainvälisesti

-          Ilmaisen kuntosalin

-          Yhteisiä yritystapahtumia sekä muuta virkistystoimintaa

-          Työyhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen

-          Työterveyshuollon

-          Mahtavat työkaverit, innostuneen työympäristön ja paljon muuta!

-          Kuukausipalkan 1352 euroa. Kuukausipalkan lisäksi Sinulla on mahdollisuus tienata omaan tekemiseen pohjautuvia bonuksia

Mitä toivoisimme  sinulta?

Olisi kerrassaan upeaa, jos pystyt sitoutumaan työhön vähintään kuudeksi kuukaudeksi, halutessasi sinulla on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Etsimillämme työntekijöillä on hyvät kommunikointitaidot, rohkeutta, motivaatiota sekä luovuutta ja tietysti halua luoda paras mahdollinen asiakaspalvelukokemus!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää, tai jätä suoraan hakemus TÄÄLLÄ! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. 

HUOM!  Työ alkaa, kun on taas turvallista ja sallittua matkustaa ulkomaille!

töihin riikaan

Yksi tavoitteistamme Personalhusetilla on auttaa ihmisiä rakentamaan omannäköistä elämää, joka koostuu mielekkäästä työstä ja vapaa-ajasta sopivassa suhteessa. Oli työ sinulle sitten intohimo tai tapa kerätä rahaa tulevia seikkailuja varten, autamme mielellämme Sinua saavuttamaan tavoitteesi.