miten tehdä hyvä cv

Miten luoda CV nopeasti

Olit sitten aktiivinen työnhakija tai näit sattumalta työpaikkailmoituksen, joka tuntui kuin sinulle tehdyltä, tulisi sinulta löytyä takataskusta kaksi maagista kirjainta: C ja V. Oli kyseessä mikä tahansa avoin työpaikka, on CV - eli ansioluettelo- se ensimmäinen asia, jonka rekrytoija lukee. Mikäli hetkeen ei omaa CV:tä ole tehnyt tai päivittänyt, saattaa aloittaminen tuntua vaikealta. 

Eikö olisikin mukavaa, jos olisi jonkinlainen työnhakugeneraattori, joka helpottaisi urakkaa automaation avulla edes jonkin verran? Varsinaista sadan prosentin osumatarkkuudella toimivaa työnhakugeneraattoria meillä ei valitettavasti ole tarjota, mutta erinomainen vinkki sen sijaan on!  

Helpoin tapa tehdä CV

Tiesitkö, että voit tulostaa CV:si kätevästi Linkedinistä?  Tämä toki vaatii esivalmistelujen tekemisen, eli kannattaa nähdä sen verran vaivaa etupeltoon, että laitat Linkedin-profiilisi viimeisen päälle kuntoon. Linkedin tekee sekunnissa puolestasi visuaalisesti selkeän dokumentin, jossa näkyy kaikki tärkeimmät tiedot.

Linkedin on nykyajan työnhaun ykkössomekanava, joten oli alasi tai ammattisi mikä tahansa, panosta Linkediniin. Vaikkei työpaikan vaihto olisi lainkaan ajankohtaista, panosta silti ja vahvista näin asiantuntijuuttasi. Voit aloittaa vaikkapa lukemalla 10 vinkkiämme Linkedin-profiilin kuntoon laittamisesta, vahva suositus tälle. Niin työpaikat kuin rekrytoijatkin ovat LinkedInissä ja vain oma luovuutesi on rajana urasi edistämiseen LinkedIn-ympäristössä. Voit esimerkiksi verkostoitua mielenkiintoisten ammattilaisten kanssa, ottaa kontaktia unelmatyöpaikkaasi tai myydä omaa osaamistasi vaikkapa työnhakukampanjalla. Esimerkkejä onnistuneista työnhakukampanjoista on lukemattomia, muista että ellet itse tuo omaa osaamistasi esille ei sitä kukaan näe. Työnhaussa vaatimattomuus ei kaunista. 

Saat CV:si luotua kätevästi valitsemalla profiilisivusi ylävalikosta "More"-nappulan alta " Build a resume". Katso mallia kuvasta alla:  

työnhakugeneraattori

Tätä kautta näytöllesi lävähtää Linkedin-profiilisi perusteella luotu valmis CV, jota pystyt vielä muokkaamaankin. Katso oikean yläreunan kautta preview-nappulaa painamalta miltä CV näyttää ja mikäli olet tyytyväinen näkemääsi, lataa tiedosto PDF:nä. Ja sitten vain mielenkiintoisia tehtäviä hakemaan, rutkasti tsemppiä työnhakuun !

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus!