kokemuksia personalhusetista

Millaista on olla Personalhusetin työntekijä?

Voisimme kertoa periaatteistamme tai toimintatavoistamme, mutta päätimme, että meidän on paras päästää työntekijämme ääneen!

Näin muutamat työntekijämme kertovat:

"Nettiä selaillessani silmiini pisti todella mielenkiintoinen avoin työpaikka, johon päätin hakea Personalhusetin kautta. Personalhusetissa ei ole ollut yhtään mitään moitittavaa, olen viihtynyt erinomaisesti, ja jos jotain kysyttävää on ollut, niin aina olen saanut vastauksen nopeasti.

Aikaisemmin ennen tätä kokemusta ja työsuhdetta suhtauduin henkilöstövuokraukseen ehkä hieman varauksella (mm. palkkojen, terveydenhuollon, etuuksien, tulevaisuuden yms. osalta.). Nyt kun olen ollut 3 kk työsuhteessa henkilöstövuokrauksen kautta, mielipiteeni on todella positiivinen. Tulen mitä todennäköisemmin saamaan tästä työstä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Suosittelen lämpimästi henkilöstövuokrausta niin työntekijälle kuin myös työnantajalle."

Työntekijämme Tampereelta

"Ystäväni suositteli minulle Personalhusetia, kun etsin työtä hetkeksi ennen kuin keksin mitä isona haluan tehdä. Koska väliaikainen työ olikin niin mielekästä, niin viihdyin siellä pidemmän aikaa (5 vuotta).

Viihdyin Personalhusetilla erittäin hyvin. Asiakasyrityksessä oli hyvä ilmapiiri ja mukavat työkaverit. Minusta henkilöstövuokraus on hyvä ratkaisu sellaiselle ihmiselle, joka etsii työtä lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Henkilöstövuokrausyritys pystyy myös tarjoamaan hyvin erilaisia työpaikkoja työntekijöilleen."

Työntekijämme pääkaupunkiseudulta

" Lopetan työt Personalhusetilla siirtyessäni nyt opiskelemaan, mutta minulla on pelkkää hyvää sanottavaa. Oma henkilöstökonsulttini on pitänyt minusta hyvää huolta ja auttanut aina, kun olen tarvinnut apua."

Työntekijämme Vaasasta