rakennusala työntekijät rekrytointi

Rakentaminen

Tarvitsetko apumiestä, kirvesmiestä, maalaria, työnjohtajaa, arkkitehtiä, suunnittelijaa tai jotain muuta osaajaa rakentamisen saralta? Näitä kaikkia - ja monia muita - olemme asiakkaillemme toimittaneet, niin parin päivän projekteihin kuin pidemmiksikin jaksoiksi. Toki aina on mahdollisuus myös rekrytoida henkilö suoraan itselle jos tarve on pysyvä.

Rakentamisen saralla tarpeet elävät usein nopealla aikataululla ja me pystymme vastaamaan niihin. Meillä on laaja työntekijäkanta, josta löytyy moneen tehtävään osaajia ja tarvittaessa (varsinkin vaativampaa osaamista vaativissa tehtävissä) käynnistämme haun useissa eri kanavissa ja etsimme tekijän. Nopeasti ja tehokkaasti!

Rakentamisen toimialoilla teemme tiivistä yhteistyötä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa voidaksemme palvella asiakasyrityksiämme sekä työnhakijoita entistä paremmin. Sisaryhtiöinä kuulumme läheisesti samaan perheeseen - Norjalaiseen Otiga-groupiin. Tiiviimpi yhteistyö vahvistaa kasvavaa toimintaa ja mahdollistaa laajemman, tehokkaamman sekä paremman palvelun. Meitä molempia yhdistää vahva ja monipuolinen HR-alan osaaminen sekä korkea asiakastyytyväisyys. Palvelemme ympäri Suomen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä oli sijaintisi mikä tahansa! Lue lisää Aalto henkilöstöpalveluiden vankasta osaamisesta rakennusalalla TÄÄLTÄ. 

Ota meihin yhteyttä niin etsitään teille parhaat tekijät!