TOIMIALAMME

Meillä on vankka kokemus eri alojen tehtävien resursoinnista niin työntekijä- kuin toimihenkilötasoille.  Olemme aina valmiita innovoimaan uutta, kun asiakkaan tarpeet tai muuttuva maailma sitä vaativat. Haastamme totutun myös rekrytoinnin prosesseissa ja työkaluissa! 

Monella alalla kilpailu alan osaajista ja ammattilaisista on koventunut vuosi vuodelta. Tilanne viestii myös työnhaun ja työelämän muutoksista. Uusia mielenkiintoisia toimenkuvia syntyy jatkuvasti ja ne houkuttelevat entistä enemmän työntekijöitä uusille urille perinteisten urapolkujen sijaan. Tämä asettaa yritykset tilanteeseen, jossa avoin ilmoitus eivätkä omat verkostot riitä loputtomiin, jotta saataisiin halutunlaisia osaajia kiinnostumaan ja hakemaan avoimeen työtehtävään.

Meillä Personalhusetilla on käytössä nykyaikaiset toimintamallit ja tehostuskeinot, joilla pääsemme vaikuttamaan sopivien osaajien työnhakuun ja työnantajan valitsemiseen. Rautaisen ammattitaitomme ja monipuolisen palvelutarjooman johdolla olemme valmiita vastamaan ja ratkaisemaan teitä mietityttäviin HR-haasteisiin eri toimialoilla. 

Voidaksemme palvella asiakasyrityksiämme sekä työnhakijoita entistä paremmin, teemme tiivistä yhteistyötä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa. Sisaryhtiöinä kuulumme läheisesti samaan perheeseen - Norjalaiseen Otiga-groupiin - , mutta keskitymme hieman eri toimialoihin. Tiiviimpi yhteistyö vahvistaa kasvavaa toimintaa ja mahdollistaa laajemman, tehokkaamman sekä paremman palvelun. Meitä molempia yhdistää vahva ja monipuolinen HR-alan osaaminen sekä korkea asiakastyytyväisyys. Palvelemme ympäri Suomen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä oli sijaintisi mikä tahansa! Lue lisää yhteistyöstämme Aalto henkilöstöpalveluiden kanssa TÄÄLTÄ.