TOIMIALAMME

Meillä on vankka kokemus eri alojen tehtävien resursoinnista niin työntekijä- kuin toimihenkilötasoille. Olemme kehittäneet alakohtaisia prosesseja yli 10 vuotta ja olemme aina valmiita innovoimaan uutta, kun asiakkaan tarpeet tai muuttuva maailma sitä vaativat. Haastamme totutun myös rekrytoinnin prosesseissa ja työkaluissa! 

Meillä on vahvat juuret tämän alan tehtäviin koska aikanaan olimme osa ISS Palveluita. Olemme toimittaneet tuhansia työntekijöitä vaihteleviin kiinteistöpalvelualan tehtäviin kaikille tasoille työntekijästä asiantuntijoihin ja johtajiin. Suorittavan tason tehtävien rekrytointiprosessiin olemme työterveyshuollon ja asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehittäneet toiminnallisuustestin, joka haastattelua monipuolisemmin, antaa tietoa hakijan soveltuvuudesta kiinteistöpalvelualan usein fyysisiinkin tehtäviin. 

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita yksittäisitä vuokratyöntekijöistä aina kattavampiin ulkoistusratkaisuihin saakka. Olipa tarve sitten muutaman päivän tai pidempi jakso, meiltä löytyy osaavia työntekijöitä. Olemme yhdessä työterveyshuollon ja logistiikan asiakkaidemme kanssa kehittäneet toiminnallisuustestin, jota halutessanne voimme hyödyntää myös teidän rekrytoinneissa. Se auttaa erottamaan, pelkkää haastattelua kattavammin, kenellä hakijoista on potentiaalia suoriutua logistiikan tehtävistä. 

Metalli-, elektroniikka- ja puusepänteollisuus. Näistä meillä kokemusta erittäin paljon. Olemme parhaimmillamme kun tutustumme asiakkaaseen niin hyvin että tiedämme mitä kukin tiiminvetäjä tai työnjohtaja työntekijöissä arvostaa. Silloin pystymme toimittamaan niin osaamiseltaan kuin persoonaltaankin sopivia työntekijöitä ja yhteistyö on sujuvaa, avointa ja nopeaa. Uusien asiakkaiden kohdalla teemme aina pohjatyön tarkkaan, jotta tähän tilanteeseen päästään mahdollisimman pian. Haluamme tehdä yhdessä hyvää työtä.  

B2B tai B2C myyjiä metsästämme joka lähtöön. Kasvotusten tai puhelimitse, myyntitykkiä tai vähän lempeämpää myynnillistä lähestymistä. Asiakas kertoo mitä tarvitsee ja me etsimme tekijät. Myyjää rekrytoitaessa käytämme mieluusti Cut-e:n työkaluja avuksemme ja tutkimme hieman syvemmin hakijoiden työpersoonallisuutta. Monissa tehtävissä, kuten myyjänä, on hyvä vähän ennakoida, miten valittava tekijä toimii paineen alla ja millaiset asiat häntä mahdollisesti motivoivat. 

Päiväkodeissa kaivataan tasaisesti tuuraajia ja apukäsiä ja olemmekin useamman vuoden ajan tehneet yhteistyötä muutamien isojen alan toimijoiden kanssa. Meillä on useilla alueilla valmiina joukko työntekijöitä, joiden taustat on tarkistettu ja jotka ovat työskennelleet kauttamme päiväkodeissa. He ovat alan opiskelijoita, juuri alalle valmistuneita tai muuten tehtävään soveltuvia ja lapsirakkaita henkilöitä. Mikäli sopivaa työntekijätiimiä ei jollain alueella valmiina ole, niin keräämme sellaisen kasaan hyvinkin nopeasti. 

 

Tarvitsetko apumiestä, kirvesmiestä, maalaria, työnjohtajaa, arkkitehtiä, suunnittelijaa tai jotain muuta osaajaa rakentamisen saralta? Näitä kaikkia ja monia muita olemme asiakkaillemme toimittaneet, niin parin päivän projekteihin kuin pidemmiksikin jaksoiksi. Toki aina on mahdollisuus myös rekrytoida henkilö suoraan itselle jos tarve on pysyvä. Rakentamisen saralla tarpeet elävät usein nopealla aikataululla ja meillä on tapana vastata asiakkaiden tarpeisiin. Meillä on laaja työntekijäkanta, josta löytyy moneen tehtävään osaajia ja tarvittaessa (varsinkin vaativampaa osaamista vaativissa tehtävissä) käynnistämme haun ja etsimme tekijän. Senkin voin tehdä nopeasti ja tehokkaasti. 

 

Autamme löytämään tarpeitanne vastaavat tekijät kattavasti erilaisiin toimistotehtäviin sekä alan ammattilaisia taloushallinnon tehtäviin. Etsittepä päällikköä, tiiminvetäjää tai rutiinitehtävien tekijää niin me autamme ja tuemme joko tietyssä osassa prosessia tai hoidamme avaimet käteen periaatteella parhaan hakijan töihin. 

Eri alojen ammattilaiset ovat usein jo työllistettyjä ja käytämmekin aktiivisesti monipuolisia markkinoinnin- ja viestinnän kanavia tavoittaaksemme passiiviset työnhakijat. Meille paras palkinto on se kun toisilleen sopivat työ ja tekijä kohtaavat. 

Lounasravintolat, päiväkotien ja koulujen keittiöt, se on ollut aina se meidän juttu. Olemme vuosia toimittaneet useamman kunnan alueella sijaisia vaihteleviin ruokapalvelutehtäviin. Keräämme sopivan kokoisen sijaistiimin ja hoidamme avoimien vuorojen täyttämiset nopeasti ja tehokkaasti. Järjestelmämme mahdollistaa sen että myös asiakas voi halutessaan itse syöttää ja täyttää avoimia vuoroja järjestelmässä.  

Myyntiä, asiakaspalvelua, kyselyitä, haastatteluita ja montaa muuta tehtävää on meidän kautta työntekijät hoitaneet erilaissa asiakaspalvelukeskuksissa ympäri Suomea. On tarve sitten tuuraajat silloin tällöin, osa-aikaiset tai kokoaikaiset työntekijät pidemmäksi aikaa niin me etsimme tekijät. Vuosien varrella on asiakkailla ollut tarvetta mm. kielitaidon testaamiseen rekrytointiprosessin aikana ja tiettyjen asiakaspalvelutaitojen kouluttamiseen ennen töiden aloitusta. Tällaiset onnistuu ja olemme valmiit räätälöimään prosesseja asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi.  

Kouluttamiseen meillä on erittäin näppärä mobiilisovellus Motimate, johon voimme luoda asiakaskohtaista materiaalia ja varmistaa että jokainen työntekijä käy materiaalin läpi