Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut löytyvät nyt saman katon alta!

Voidaksemme palvella asiakasyrityksiämme sekä työnhakijoita entistä paremmin, me sisarukset - Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut- tiivistimme yhteistyötä entisestään. Sisaryhtiöinä kuulumme läheisesti samaan perheeseen - Norjalaiseen Otiga-groupiin - , mutta keskitymme hieman eri toimialoihin. Tiiviimpi yhteistyö vahvistaa kasvavaa toimintaa ja mahdollistaa laajemman, tehokkaamman sekä paremman palvelun. Meitä molempia yhdistää vahva ja monipuolinen HR-alan osaaminen sekä korkea asiakastyytyväisyys. Palvelemme ympäri Suomen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä oli sijaintisi mikä tahansa.

Niin Personalhuset kuin Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoavat palveluita erilaisiin tarpeisiin; lyhytaikaisiin keikkatöihin tai vakituiseen työsuhteeseen. Kauttamme saat niin vuokratyöntekijät kuin rekrytoinnit omaan yritykseenkin, laajoista verkostoistamme löydämme juuri oikeat työntekijät. Tavoitteemme on saada aikaan täydellisia matcheja, joissa oikea työ kohtaa oikean tekijän. 

Palvelutuotteitamme ovat henkilöstövuokraus, ulkoistukset, henkilöstörekrytoinnit, konsultoinnit ja koulutukset, sekä erilaiset lisäpalvelut HR:n tueksi.

personalhuset ja aalto henkilöstöpalvelut

Tarve työntekijöille tai töille, muttet oikein tiedä miten edetä? 

Etsit sitten töitä tai tekijöitä, olemme olemassa Teitä varten. Meillä työskentelee kokeneita rekrytoinnin ammattilaisia, jotka osaavat vastata ja auttaa kysymyksissänne, koskivat ne sitten rekrytointia tai työnhakua. Katso alta, millä aloilla toimimme ja ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa! 

Personalhuset staffing group

PERSONALHUSETIN VAHVUUDET OVAT ERITYISESTI: 

✅ Kiinteistöpalvelut
✅ Myynti
✅ Varhaiskasvatus
✅ Toimisto
✅ Taloushallinto
✅ HoReCa
✅ Asiakaspalvelukeskukset

Personalhusetilta saat myös HR:ää tukevat lisäpalvelut laajasti, aina digitaalisista palveluista kyky-sekä taitotesteihin. Somekampanjat, työpaikkailmoitukset ja konsultointi, kerro mitä tarvitset niin autamme!

ETSIMÄSSÄ NÄIDEN ALOJEN TÖITÄ TAI TYÖNTEKIJÖITÄ? OTA YHTEYTTÄ PERSONALHUSETIIN!

Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut

AALTO HENKILÖSTÖPALVELUT ON PUOLESTAAN KESKITTYNYT SEURAAVIIN TOIMIALOIHIN:

✅ Rakennus
✅ Talotekniikka
✅ Teollisuus
✅ Logistiikka

Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa henkilöstöratkaisuja aloille, joilla kysyntä ammattilaisista käy joka päivä kovemmaksi. Palvelutuotteemme ovat henkilöstövuokraus, ulkoistukset, henkilöstörekrytoinnit ja koulutukset.

ETSIMÄSSÄ NÄIDEN ALOJEN TÖITÄ TAI TYÖNTEKIJÖITÄ ? OTA YHTEYTTÄ AALTO HENKILÖSTÖPALVELUIHIN!

Vahvuutemme

Monilla aloilla työvoimapula on tosiasia ja syystä tai toisesta yritysten on usein vaikea löytää sopivia työntekijöitä omin neuvoin. Joko resurssit kokonaisvaltaiseen rekrytointiin ovat liian vähäiset, tai sitä oikeaa tyyppiä ei vain löydy, eikä tiedetä mistä sitä oikein lähtisi etsimäänkään. Tässä vaiheessa apuun tulemme me! Meillä on laajat verkostot useilla eri toimialoilla ja keinoja tavoittaa passiivisetkin työnhakijat. Entistä tiiviimmän yhteistyön merkeissä me, Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut, tuemme toinen toisiamme ja työskentelemme väsymättä, jotta voimme tarjota viiden tähden asiakaskokemuksia. 

Huolehdimme hyvästä hakijakokemuksesta kaikissa rekrytoinnin vaiheissa ja hyödynnämme monien vuosien varrella kertynyttä osaamistamme. Vahvuuksiamme on, että vaikka toimimme useilla eri toimialoilla olemme suhteellisen pieni ja ketterä tekijä. Vastaamme tarpeisiin nopeasti ja voimme muokata palveluitamme tarpeiden mukaan. Hyvä asiakastyytyväisyys sekä pitkät asiakassuhteet ovat parhaita referenssejämme! Olemme erityisen ylpeitä myös hyvästä maineestamme työntekijöiden keskuudessa.