Mikä on Personalhuset?

Personalhuset on henkilöstöpalvelualan kokonaisvaltaista palvelua tarjoava yritys, jonka keskeisiä arvoja ovat aito välittäminen, niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme. Henkilöstövuokraus, rekrytointi, kattavat HR-palvelut, toimintojen ulkoistaminen ja rekrytointikampanjat... nämä ovat ydinosaamistamme. Olemme aina valmiita innovoimaan uutta, kun asiakkaan tarpeet tai muuttuva maailma sitä vaativat. Haastamme visiomme mukaisesti totutun myös rekrytoinnin prosesseissa ja työkaluissa!  

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa ja yhdessä palvelemme kaikkia toimialoja. Kauttamme saat lähes kaikki henkilöstöalan palvelut, mm. rekrytoinnit, vuokratyövoiman, kausityöläiset ja työnantajamielikuvaa luovat kampanjat. Haluamme antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa, meidän keskittyessä auttamaan siinä minkä parhaiten osaamme; osaavan työvoiman löytämisessä. Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat – sertifikaatti (luottoluokitus AAA tai AA+).

henkilöstövuokrausfirma

✔️ Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Jokainen työntekijä on meille tärkeä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat, tämä on seikka joka on myös erinomaisen asiakastyytyväisyytemme takana.  

✔️ Toimintamme alkoi Norjassa vuonna 2001, ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien. Löydät meidät Helsingin, Turun, Lahden, Kuopion, Vaasan ja Rovaniemen lisäksi myös Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta. Tarjoamme yli 30 toimipaikassamme Pohjoismaiden alueella palveluitamme samalla innolla ja laadulla.

✔️ Parhaat referenssimme ovat pitkät asiakassuhteet ja tutkitusti tyytyväiset asiakkaat sekä työntekijät. Takanamme on kansainvälisen emoyhtiön tuki ja etunamme on, että olemme kokenut, ketterä sekä luotettava toimija Suomessa. Palvelemme aina henkilökohtaisesti ja yksilöidysti.

henkilöstövuokrausfirma

 Meillä Teitä palvelevat henkilöstöalan rautaiset ammattilaiset, joilla löytyy osaamista lähes kaikista Suomen työehtosopimuksista ja niiden soveltamisesta, työlainsäädännön hyvä tuntemus, vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä muiden HR-palveluiden tuottamisesta. Meillä on vankka osaaminen työsuhteen koko elinkaaren hoitamisesta, olemme niin asiakkaidemme kuin työntekijöittemme tukena ylä-ja alamäissä. Iloitaan yhdessä onnistumiset ja ollaan tukena haastavina aikoina. Haluamme olla aidosti läsnä.

Tehdään siis yhdessä #hyväätyötä!

Osa Otiga Groupia

Olemme osa norjalaista Otiga Groupia, joka on keskittynyt henkilöstöpalvelualalla toimiviin yrityksiin. Otiga Groupin omistaa norjalainen Adolfsen Group.

otiga group

Palvelumme

Toimialamme

Meillä on vankka kokemus eri alojen tehtävien resursoinnista niin työntekijä- kuin toimihenkilötasoille. Olemme kehittäneet alakohtaisia prosesseja yli 10 vuotta ja olemme aina valmiita innovoimaan uutta, kun asiakkaan tarpeet tai muuttuva maailma sitä vaativat. Haastamme totutun myös rekrytoinnin prosesseissa ja työkaluissa.

Klikkaa auki otsikosta lukeaksesi lisätietoa!

Meillä on erityisen vahvat juuret tämän alan tehtäviin, koska aikanaan olimme osa ISS Palveluita. Olemme toimittaneet tuhansia työntekijöitä vaihteleviin kiinteistöpalvelualan tehtäviin kaikille tasoille, aina työntekijästä asiantuntijoihin ja johtajiin. Suorittavan tason tehtävien rekrytointiprosessiin olemme työterveyshuollon ja asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehittäneet toiminnallisuustestin, joka haastattelua monipuolisemmin, antaa tietoa hakijan soveltuvuudesta kiinteistöpalvelualan usein fyysisiinkin tehtäviin. 

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita yksittäisistä vuokratyöntekijöistä aina kattavampiin ulkoistusratkaisuihin saakka. Olipa tarve sitten muutaman päivän tai pidempi jakso, meiltä löytyy osaavia työntekijöitä. Olemme yhdessä työterveyshuollon ja logistiikan asiakkaidemme kanssa kehittäneet toiminnallisuustestin, jota halutessanne voimme hyödyntää myös teidän rekrytoinneissa. Se auttaa erottamaan pelkkää haastattelua kattavammin, kenellä hakijoista on potentiaalia suoriutua logistiikan tehtävistä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Metalli-, elektroniikka- ja puusepänteollisuus; näistä kaikista meillä on runsaasti kokemusta. Olemme parhaimmillamme, kun tutustumme asiakkaaseen niin hyvin että tiedämme mitä kukin tiiminvetäjä tai työnjohtaja työntekijöissä arvostaa. Silloin pystymme toimittamaan niin osaamiseltaan kuin persoonaltaankin sopivia työntekijöitä ja yhteistyö on sujuvaa, avointa ja nopeaa. Uusien asiakkaiden kohdalla teemme aina pohjatyön tarkkaan, jotta tähän tilanteeseen päästään mahdollisimman pian. Haluamme tehdä yhdessä hyvää työtä!

B2B tai B2C myyjiä metsästämme joka lähtöön. Kasvotusten tai puhelimitse, myyntitykkiä tai vähän lempeämpää myynnillistä lähestymistä. Asiakas kertoo mitä tarvitsee ja me etsimme tekijät. Myyjää rekrytoitaessa käytämme mieluusti Cut-e:n työkaluja avuksemme ja tutkimme hieman syvemmin hakijoiden työpersoonallisuutta. Monissa tehtävissä, kuten myyjänä, on hyvä vähän ennakoida, miten valittava tekijä toimii paineen alla ja millaiset asiat häntä mahdollisesti motivoivat. 

Päiväkodeissa kaivataan tasaisesti tuuraajia ja apukäsiä ja olemmekin useamman vuoden ajan tehneet yhteistyötä muutamien isojen alan toimijoiden kanssa. Meillä on useilla alueilla valmiina joukko työntekijöitä, joiden taustat on tarkistettu ja jotka ovat jo työskennelleet kauttamme päiväkodeissa. He ovat alan opiskelijoita, juuri alalle valmistuneita tai muuten tehtävään soveltuvia ja lapsirakkaita henkilöitä. Mikäli sopivaa työntekijätiimiä ei jollain alueella valmiina ole, niin keräämme sellaisen kasaan hyvinkin nopeasti. 

 

Tarvitsetko apumiestä, kirvesmiestä, maalaria, työnjohtajaa, arkkitehtiä, suunnittelijaa tai jotain muuta osaajaa rakentamisen saralta? Näitä kaikkia ja monia muita olemme asiakkaillemme toimittaneet, niin parin päivän projekteihin kuin pidemmiksikin jaksoiksi. Toki aina on mahdollisuus myös rekrytoida henkilö suoraan itselle, jos tarve on pysyvä. Rakentamisen saralla tarpeet elävät usein nopealla aikataululla ja me pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Meillä on laaja työntekijäkanta, josta löytyy moneen tehtävään osaajia ja tarvittaessa (varsinkin vaativampaa osaamista vaativissa tehtävissä) käynnistämme haun ja etsimme tekijän. Teemme senkin nopeasti ja tehokkaasti. 

 

Autamme löytämään tarpeitanne vastaavat tekijät kattavasti niin erilaisiin toimistotehtäviin, kuin vaativiin taloushallinnon tehtäviinkin. Etsittepä päällikköä, tiiminvetäjää tai rutiinitehtävien tekijää, niin me autamme ja tuemme joko tietyssä osassa prosessia tai hoidamme avaimet käteen-periaatteella parhaan hakijan töihin!

Eri alojen ammattilaiset ovat usein jo työllistettyjä ja käytämmekin aktiivisesti monipuolisia markkinoinnin- ja viestinnän kanavia tavoittaaksemme myös passiiviset työnhakijat. Meille paras palkinto on se kun toisilleen sopivat työ ja tekijä kohtaavat. 

Lounasravintolat, päiväkotien ja koulujen keittiöt, ne ovat aina olleet meidän juttu! Olemme useiden vuosien ajan toimittaneet useamman kunnan alueella sijaisia vaihteleviin ruokapalvelutehtäviin. Keräämme sopivan kokoisen sijaistiimin ja hoidamme avoimien vuorojen täyttämiset nopeasti ja tehokkaasti. Järjestelmämme mahdollistaa sen että myös asiakas voi halutessaan itse syöttää ja täyttää avoimia vuoroja järjestelmässä.  

Myyntiä, asiakaspalvelua, kyselyitä, haastatteluita ja montaa muuta tehtävää ovat työntekijät hoitaneet erilaissa asiakaspalvelukeskuksissa ympäri Suomea meidän kauttamme. On tarvesitten tuuraajille silloin tällöin, osa-aikaisille tai kokoaikaiseille työntekijöille pidemmäksi aikaa, niin me etsimme tekijät. Vuosien varrella asiakkaillamme on ollut tarvetta mm. kielitaidon testaamiseen rekrytointiprosessin aikana ja tiettyjen asiakaspalvelutaitojen kouluttamiseen ennen töiden aloitusta. Nämä kaikki onnistuvat kauttamme ja olemme valmiit räätälöimään prosesseja asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi.  

Kouluttamiseen sekä perehdytykseen meillä on tarjota avuksi erittäin näppärä mobiilisovellus Motimate, johon voimme luoda asiakaskohtaista materiaalia ja varmistaa että jokainen työntekijä käy materiaalin läpi.

 

MEILLÄ ON SUOMEN VAHVIMMAT-SERTIFIKAATTI

Suomen vahvimmat

Personalhusetilla on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+)