Järvenpää kesätyöt

Kesärekry2021 - Työllistä järvenpääläinen nuori kesätöihin!

Nyt Sinulla on erinomainen mahdollisuus olla mukana tukemassa tärkeää asiaa, nuorten työllistymistä! Kesän alkaessa moni järvenpääläinen nuori etsii kesätyöpaikkaa itselleen. Sinulla onkin nyt mahdollisuus tarjota nuorelle kesätöitä, esimerkiksi kodin aputöiden tai lastenhoidon parissa. Työnantajana pääset helpolla, me hoidamme kaikki työllistämisen vaiheet puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää vain työtehtävän tarjoaminen sekä yhden laskun maksaminen. 

Avullamme voit työllistää nuoren kesätyötekijän avuksesi vaikkapa yritykseen, yhdistykseen tai kotiisi. Voit työllistää nuoren esimerkiksi pihatöihin, siivoukseen, lasten hoitoon, lemmikkivahdiksi, maalaukseen, vanhukselle seuraksi, talkoisiin... mihin ikinä apua tarvitsetkaan!

Toimimme yhdessä yritysten sekä kotitalouksien kanssa.

Mitä nuoren työllistäminen maksaa?
 

Yhden nuoren työllistämisen hinta on 5€/tunti (sis. alv. 24%), ja tilauksen pituus on 60 tuntia (300€). Työtunnit voidaan suorittaa kahden viikon jaksossa, tai ne voidaan jakaa pidemmälle aikavälille. Hoidamme puolestasi kaikki työllistämiseen liittyvät vaiheet aina haastatteluista palkanmaksuun asti. 

Haastattelemme kaikki meille hakevat nuoret, ja yhdistämme heidät sopiviin työpaikkoihin huomioiden sekä työnantajan, että työntekijän toiveet. Sinun ei tarvitse kuin tarjota työtehtävät nuorelle, hallinnollisen puolen hoidamme me. Työ tulee suorittaa aikavälillä 1.6.-31.8.2021. Nuoret voivat työskennellä 6h/päivä klo 8-18 välillä. Voit myös työllistää sinulle jo tutun järvenpääläisen nuoren. Työllistettävän nuoren tulisi olla iältään 15-18 vuotta. 

Lähde mukaan tarjoamaan unohtumattomia ensimmäisiä kesätyökokemuksia. Tuetaan yhdessä nuorten työelämän alkua! 

Nuori, hae töitä täältä!

Oletko järvenpääläinen, 15-18 vuotias nuori vailla kesäduunia? Mahtavaa, tämä on siis juuri sinulle! Täytä yhteystietosi ja kerro lyhyesti osaamisestasi sekä toiveistasi työtä koskien tämän linkin kautta! Otamme sinuun tämän jälkeen yhteyttä ja haastattelemme jatkoa varten :) . Kaikki kesätyöt ovat erinomainen ponnahduslauta työelämään ja kerryttävät arvokasta työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessa. 

Hae kesätöitä klikkaamalla TÄSTÄ!

Tsemppiä ja onnea työnhakuun! 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai tarjoa töitä!

Olisiko Sinulla tarjota nuorelle tekemätöntä työtä tai haluatko kysyä jotakin? Ota siis yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse joko yleisosoitteeseemme/ suoraan rekrytointia hoitavaan Neaan! 

rekrytointi@personalhuset.fi

p. 040 189 2770

Nea Räsänen, henkilöstöasiantuntija

p. 050 373 3611

Sähköposti: nea.rasanen@personalhuset.fi 

 Järvenpää kesätyöt