henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tietopaketti

Onko henkilöstövuokraus sinulle tuttu juttu, vai mietityttääkö jokin aiheeseen liittyvä? Jotta henkilöstövuokraus tulisi tutummaksi, olemme koonneet yhteen vastaukset kysymyksiin, mikä henkilöstövuokrauksessa/vuokratyössä saattaa askarruttaa. Olet sitten yrityksen edustaja työvoimaa etsimässä tai työnhakija vailla töitä, löydät alta tarvittavan tiedon.

⚠️ Oletko yrityksen edustaja? Lue tästä mitä on henkilöstövuokraus yrityksen näkökulmasta!

⚠️ Oletko aktiivisessa työnhaussa tai kiinnostaisiko kokeilla uudenlaisia työtehtäviä? Lue tästä mitä vuokratyö pitää sisällään työntekijän näkökulmasta!

 Vuokratyötä ja termiä ”henkilöstövuokraus” saattaa vieläkin ympäröidä salamyhkäisyyden savuverho, johtuen siitä etteivät termit välttämättä ole kaikille täysin tuttuja. Tehdään siis alkuun selväksi tärkein; Vuokratyö on täysin normaali työsuhde, jonka työntekijä muodostaa henkilöstövuokrausyrityksen kanssa. Työsuhteessa noudatetaan työehtosopimuksia ja se kerryttää niin eläkettä kuin lomapäiviäkin. Henkilöstövuokrauksessa ei ole mitään mystistä, vaan se on hurjassa kasvussa oleva tapa tehdä erilaisia töitä.

henkilöstövuokrausfirma

Jakoa yrityksen omilla kirjoilla olevien ja vuokratyöntekijöiden välille ei kannata tehdä, sillä yritykset kohtelevat molempia tasa-arvoisesti. Erona on vain se, kuka maksaa työntekijän palkan. Henkilöstövuokrauksessa palkanmaksaja ja työnantaja on henkilöstöpalveluyritys - kuten me Personalhuset -, yrityksen omilla kirjoilla olevien työntekijöiden palkan maksaa puolestaan asiakasyritys. Vuokratyöntekijät ovat asiakasyrityksillemme tasa-arvoisia omia työntekijöitä ja heille maksetaan bonukset, kutsutaan kesäjuhliin sekä pikkujouluihin. Kastijaot ovat historiaa tässäkin suhteessa!

Personalhuset ei ole pelkkä vuokratyöfirma, vaan palvelemme kaikissa HR:ään liittyvissä haasteissa. Rekrytoimme suoraan yrityksiin ja konsultoimme, sekä tarjoamme erilaisia lisäpalveluita. Vuokratyö on kuitenkin iso osa bisnestämme ja haluamme karistaa vuokratyöfirmoihin liittyviä myyttejä.

Henkilöstövuokraus yrityksen näkökulmasta

Henkilöstövuokraus/vuokratyö työntekijän näkökulmasta

Jäikö jokin mietityttämään? Ota meihin yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa!

henkilöstövuokrausfirma